Vladimir Zajtsev

Vladimir Zajtsev

Vladimir Zajtsev
Володимир Іванович Зайцев народився 28 вересня 1958 у Свердловську (нині Єкатеринбург). Закінчив ГІТІС, актор драматичного театру і кіно (1980), педагог — Андрєєв В.А. З 1978 р. грає в Московському Драматичному Театрі ім. Н. Єрмолової.

Однією з перших ролей стала роль Кая (у єрмоловській версії Кея) у дитячому спектаклі режисера Фаїни Верігіної «Снігова королева». Нині — провідний актор цього театру. Бере участь у виставі «Фотофініш» (Сем Сорокарічний) поточного репертуару театру. Працював також в Московському Академічному Театрі ім. Євг.Вахтангова, Московському Муніципальному Театрі «Нова опера».

Пластичний, прекрасно танцює, комунікабельний, порядний, займається йогою, грає на гітарі, володіє хорошими вокальними даними. Пише вірші та прозу. Озвучує рекламні ролики (Samsung та ін.). Його голосом говорять деякі персонажі різних комп'ютерних ігор.

Зіграв більше п'ятдесяти ролей у кіно і на телебаченні, в тому числі в телевізійному сатиричному журналі «Фітіль», сценаристом поки тільки одного і режисером близько десяти сюжетів якого є сам.

Володар Гран-прі Московського Міжнародного Фестивалю Реклами як креатор і копірайтер (за бренд «Соуси Ткемали TREST «B»).

Володимир Іванович Зайцев народився 28 вересня 1958 у Свердловську (нині Єкатеринбург). Закінчив ГІТІС, актор драматичного театру і кіно (1980), педагог — Андрєєв В.А. З 1978 р. грає в Московському Драматичному Театрі ім. Н. Єрмолової. Однією з перших ролей стала роль Кая (у єрмоловській версії Кея) у дитячому спектаклі режисера Фаїни Верігіної «Снігова королева». Нині — провідний актор цього театру. Бере участь у виставі «Фотофініш» (Сем Сорокарічний) поточного репертуару театру. Працював також в Московському Академічному Театрі ім. Євг.Вахтангова, Московському Муніципальному Театрі «Нова опера». Пластичний, прекрасно танцює, комунікабельний, порядний, займається йогою, грає на гітарі, володіє хорошими вокальними даними. Пише вірші та прозу. Озвучує рекламні ролики (Samsung та ін.). Йог

Katalog wideo