Karina Ivanova

Karina Ivanova

Karina Ivanova
Народилася 5 травня 1988 в артистичній родині. Її батько Олександр — відомий співак, музикант, керівник гурту «Рондо». Мама Каріни Олена — балетмейстер дитячого хореографічного ансамблю «Барвінок», художній керівник і балетмейстер трупи «Color Ballet». З 7 до 12 років Каріна займалася в хоровій студії ДК «ЗІЛ» у викладача Е.Л.Юрчевої, була ведучою всіх концертів та солісткою дитячого хору під керівництвом Д.І.Самохіної. У 2002 закінчила з відзнакою дитячу музичну школу ім. П.І.Чайковського за класом фортепіано. Зараз професійно займається джазовим вокалом.

Модель: перший вихід на подіум відбувся 7 березня 1996 в Конгрес-залі Центру Міжнародної Торгівлі. Вона відкривала показ нової колекції С.Звєрєва. У 8 років Карину запросили взяти участь у конкурсі «Міс Москва». Вона успішно пройшла навчання та підготовку до конкурсу разом з дорослими учасницями і, в результаті, отримала звання «Міс Надія». Надалі Карина неодноразово брала участь у показах різних модельєрів, багато працювала зі стилістом Олексієм Каракуловим, брала участь у шоу-програмах «Світ краси» 2000 і 2001 року. У 11 років успішно закінчила курси при Театрі Моди і Агентстві «Слава Зайцев», де пройшла професійну підготовку для роботи на подіумі, навички володіння мистецтвом макіяжу, роботи фотомоделлю, акторської майстерності і сценічної пластики. У червні 2004 Карина виграла конкурс краси «Міс Московія» і стала Міс Столицею 2004. У 2004 закінчила середню школу зі срібною медаллю і стала студенткою акторського факультету Російської Академії Театрального Мистецтва ГІТІС.

Народилася 5 травня 1988 в артистичній родині. Її батько Олександр — відомий співак, музикант, керівник гурту «Рондо». Мама Каріни Олена — балетмейстер дитячого хореографічного ансамблю «Барвінок», художній керівник і балетмейстер трупи «Color Ballet». З 7 до 12 років Каріна займалася в хоровій студії ДК «ЗІЛ» у викладача Е.Л.Юрчевої, була ведучою всіх концертів та солісткою дитячого хору під керівництвом Д.І.Самохіної. У 2002 закінчила з відзнакою дитячу музичну школу ім. П.І.Чайковського за класом фортепіано. Зараз професійно займається джазовим вокалом. Модель: перший вихід на подіум відбувся 7 березня 1996 в Конгрес-залі Центру Міжнародної Торгівлі. Вона відкривала показ нової колекції С.Звєрєва. У 8 років Карину запросили взяти участь у конкурсі «Міс Москва». Вона успішно пройшла нав

Katalog wideo