Vyacheslav Molokov

Vyacheslav Molokov

Vyacheslav Molokov
4 лютого 1955 — 29 березня 2010

Випускник ГІТІСу (1976, майстерня Володимира Андрєєва). Актор театру імені Єрмолової.

Будучи ще студентом, він зіграв на єрмолівській сцені кілька ролей. Учитель не помилився у своєму учневі, прийнявши його в трупу відразу після закінчення інституту. Першою великою роботою молодого артиста стала головна роль Джонні в чудовому ансамблі провідних майстрів театру — Леоніда Галліса, Е. Кирилової, Інни Кондратьєвої, Р. Губіної у виставі за п'єсою Шона О`Кейсі «Юнона і Павич» (режисер Микола Губенко), де В'ячеслав Михайлович відразу заявив про себе як про яскравого, неординарного артиста. За 30 років на єрмолівській сцені артистом було зіграно більше 40 ролей.

Заслужений артист РФ (1997).

18 березня 2010 року, граючи у виставі «12 ніч», актор відчув біль у спині, йому стало погано, співробітники театру викликали швидку, а другий акт вистави був скасований. Лікарі «швидкої допомоги» поставили діагноз — запалення сідничного нерва. Призначене лікування не допомагало, до 22 березня біль посилився, і він знову звернувся до лікаря. Після огляду лікар сказав, що діагноз, поставлений раніше був невірний, і справа не в спині, а в серці, і в лікарні йому був поставлений правильний діагноз — обширний інфаркт. Через кілька днів акторові поставили в судину серця стент, і він на деякий час відчув себе краще, але наступного дня після установки — В'ячеслав Михайлович раптово помер. Похорон актора відбулися 1 квітня на Покровському кладовищі столиці (ділянка № 4).

4 лютого 1955 — 29 березня 2010 Випускник ГІТІСу (1976, майстерня Володимира Андрєєва). Актор театру імені Єрмолової. Будучи ще студентом, він зіграв на єрмолівській сцені кілька ролей. Учитель не помилився у своєму учневі, прийнявши його в трупу відразу після закінчення інституту. Першою великою роботою молодого артиста стала головна роль Джонні в чудовому ансамблі провідних майстрів театру — Леоніда Галліса, Е. Кирилової, Інни Кондратьєвої, Р. Губіної у виставі за п'єсою Шона О`Кейсі «Юнона і Павич» (режисер Микола Губенко), де В'ячеслав Михайлович відразу заявив про себе як про яскравого, неординарного артиста. За 30 років на єрмолівській сцені артистом було зіграно більше 40 ролей. Заслужений артист РФ (1997). 18 березня 2010 року, граючи у виставі «12 ніч», актор відчув біль у спи

Katalog wideo