Як підготуватися до JOB INTERVIEW?
недоступен
How to prepare for a JOB INTERVIEW?
12+

Як підготуватися до JOB INTERVIEW?

В избранные
Добавлен
Full HD
5 минут

Хей, ґайз!

У цьому відео ти отримаєш поради, як зробити Job Interview англійською незабутнім враженням для роботодавців і для тебе.

Як підготуватися? Чи треба бути балакучим? А як щодо жартів? Бути собою чи показати себе з кращої сторони?

На ці та інші питання відповість фаундерка школи Solid English School, сертифікований CELTA English teacher, Анастасія Машталяр.

Solid English School - школа №1 для Tech та Non-tech фахівців. Вже понад 5 років робимо ІТ-ком’юніті України англомовним та розробили 11 спеціалізованих програм навчання: для tech and non-tech IT-фахівців; для менеджерів та власників бізнесу, які комунікують із закордонними колегами та замовниками; для switchers, які планують почати кар'єру в IT та Digital.

Отримати консультацію менеджера щодо запису на курс Job Interview Preparation можна тут
Пройти тест та отримати БЕЗКОШТОВНИЙ пробний урок можна тут

Хей, ґайз! У цьому відео ти отримаєш поради, як зробити Job Interview англійською незабутнім враженням для роботодавців і для тебе. Як підготуватися? Чи треба бути балакучим? А як щодо жартів? Бути собою чи показати себе з кращої сторони? На ці та інші питання відповість фаундерка школи Solid English School, сертифікований CELTA English teacher, Анастасія Машталяр. Solid English School - шко

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский