Yegor Yuzbashev

Єгор Юзбашев

Продюсер, Актер
Родился 28 мая 1971 года.

Окончил Московский гуманитарный университет.

Учится на Высших режиссёрских курсах (мастерская Владимира Хотиненко).

Фільмографія

Розплата за щастя

2016, Мелодрами

Ненавиджу і люблю

2013, Мелодрами

Не йди

2012, Мелодрами

Розірвані нитки

2014, Мелодрами

Щасливий шанс

2014, Мелодрами

Сила Віри

2013, Мелодрами

Спалюючи мости

2017, Мелодрами

Сон як життя

2014, Мелодрами

Знахарка

2012, Комедії

Попри все

2014, Мелодрами

Бережи її, кохання

2014, Мелодрами

Лікарка

2014, Мелодрами

Зведена сестра

2013, Мелодрами

Русалка

2012, Мелодрами

Ілюзія щастя

2013, Мелодрами

Від свята до свята

2014, Мелодрами

Поклич і я прийду

2014, Мелодрами

Чого хочуть чоловіки

2013, Мелодрами

Тіні минулого

2014, Мелодрами

Мати й мачуха

2012, Мелодрами

Зимовий вальс

2012, Мелодрами

А сніг кружляє

2012, Драми

В полдень на пристани

2011, Драми

Випадкова радість

2012, Мелодрами

Хочу заміж

2014, Комедії

Казки Рубльовського лісу

2017, Мелодрами

Ляльки

2012, Мелодрами

Сліпий розрахунок

2014, Драми

Джерело щастя

2012, Мелодрами

Роман в листах

2011, Мелодрами

В ожидании любви

2011, Мелодрами

Катино счастье

2010, Мелодрами

Слепое счастье

2011, Мелодрами

Самая счастливая

2010, Мелодрами

Один единственный и навсегда

2011, Мелодрами

Любовь Надежды

2010, Мелодрами