Alexander Kushaev

Олександр Кушаєв

Олександр Кушаєв
Родился 8 марта 1973 года в Москве. С 1996 года работал корреспондентом программы «Деловая Россия» на канале РТР. В 1997 году работал режиссёром программы «Новости кино» телекомпании «НТВ». В 1998 году окончил Высшие курсы сценаристов и режиссёров по специальности «Режиссура документального кино». В 1998-2002 гг. занимал должность заместителя начальника Службы кинопоказа телеканала «Россия». В апреле 2002 года был назначен начальником Службы кинопоказа ФГУП ГТК «Телеканал «Россия». С 2003 года - начальник Отдела кинопоказа Дирекции программ ФГУП ГТК «Телеканал «Россия». С 2008 года — главный продюсер службы кинопоказа ГТК «Телеканал «Россия».

Фільмографія

Красень і чудовисько

2014, Мелодрами

Не в хлопцях щастя

2014, Мелодрами

Вона не могла інакше

2013, Мелодрами

Гроші

2013 - 2016, Мелодрами

Коли його зовсім не чекаєш

2014, Мелодрами

Ненавиджу і люблю

2013, Мелодрами

Продається кішка

2012, Мелодрами

Зворотний квиток

2012, Мелодрами

Отець Матвій

2014, Мелодрами

Незабудки

2013, Мелодрами

Не розповідайте мені про нього

2016, Мелодрами

Любов з пробірки

2013, Мелодрами

Розірвані нитки

2014, Мелодрами

Пізні квіти

2014, Мелодрами

Повір, все буде добре

2012, Мелодрами

Любка

2009, Драми

Тато для Софії

2014, Мелодрами

Куди зникає кохання

2014, Мелодрами

Секта

2011, Мелодрами

Дві миттєвості кохання

2013, Мелодрами

Сюрприз для коханого

2014, Мелодрами

Мій

2009, Мелодрами

І кулька повернеться

2014 - 2015, Мелодрами

Заїжджий молодик

2014, Мелодрами

Поки живу, люблю

2013, Мелодрами

Село

2014, Мелодрами

Мій білий і пухнастий

2013, Мелодрами

Вальс-Бостон

2013, Мелодрами

Сім'я маніяка Біляєва

2014, Детективи

Улюблені жінки Казанови

2014, Мелодрами

Сила кохання

2013, Мелодрами

Щасливий шанс

2014, Мелодрами

П’ятий поверх без ліфта

2013, Мелодрами

Везуча

2013, Мелодрами

Рідна кровиночка

2013, Мелодрами

В полоні обману

2014, Мелодрами

Рік в Тоскані

2015, Мелодрами

Пряники з картоплі

2011, Мелодрами

Людський фактор

2013, Мелодрами

Ключі від щастя

2008, Мелодрами

Надія

2014, Мелодрами

Мереживо

2014, Мелодрами

Інша сім'я

2014, Мелодрами

Спалюючи мости

2017, Мелодрами

Моя мама проти

2015, Мелодрами

Бережи тебе, любов моя

2017, Мелодрами

Смуга відчуження

2014, Мелодрами

Час збирати

2014, Мелодрами

Сон як життя

2014, Мелодрами

Усі скарби світу

2014, Драми

Як же бути серцю

2008 - 2010, Мелодрами

Намисто

2013, Мелодрами

Заради тебе

2013, Мелодрами

Жило-було кохання

2012, Мелодрами

Красуня

2012, Комедії

З привітом, Козаностра

2010, Мелодрами

Кохання як нещасний випадок

2012, Мелодрами

Золоті небеса

2011, Мелодрами

Знахарка

2012, Комедії

Осине гніздо

2016, Мелодрами

Коли ми були щасливі

2009, Мелодрами

По сліду Фенікса

2009, Мелодрами

Бережи її, кохання

2014, Мелодрами

Четвертий пасажир

2013, Мелодрами

Формула щастя

2012, Мелодрами

Там, де є щастя для мене

2013, Мелодрами

Моє кохане чудовисько

2012, Мелодрами

Серце без замка

2012, Мелодрами

Вічна казка

2013, Мелодрами

Врятувати чоловіка

2011, Детективи

Береги кохання

2013, Мелодрами

Від свята до свята

2014, Мелодрами

Поклич і я прийду

2014, Мелодрами

Осіння мелодія кохання

2013, Мелодрами

Життя розсудить

2013, Драми

Якщо ти не зі мною

2014, Мелодрами

Погляд з вічності

2015, Мелодрами

Кров з молоком

2014, Комедії

Відлуння гріха

2017, Мелодрами

Будинок дитини

2010, Мелодрами

Алібі-надія, алібі-любов

2012, Детективи

Я буду жити!

2009, Драми

З чистої сторінки

2013, Мелодрами

Якби я була царівна

2012, Драми

Тіні минулого

2014, Мелодрами

Жінка-зима

2009, Мелодрами

Біла сукня

2010, Мелодрами

Тільки про кохання

2012, Мелодрами

Красуні

2014, Мелодрами

Бабуся при надії

2011, Мелодрами

Я подарую тобі кохання

2013, Мелодрами

Господарка великого міста

2013, Мелодрами

Карусель

2010, Мелодрами

Любов без зайвих слів

2013, Драми

Я його зліпила

2012, Мелодрами

Зниклий наречений

2015, Мелодрами

Щастя є

2011, Мелодрами

Пенелопа

2013, Мелодрами

Провінційна мадонна

2017, Мелодрами

Кохати неможна ненавидіти

2013, Мелодрами

Мамина любов

2013, Мелодрами

Мій близький ворог

2014, Драми

Я тебе ніколи не забуду

2013, Мелодрами

Квіти від Лізи

2010, Мелодрами

Дружина Штірліца

2012, Мелодрами

Варенька. Випробування любові

2009, Мелодрами

Андрійко

2012, Мелодрами

Право на кохання

2013, Мелодрами

Коли розквітне багульник

2010, Мелодрами

В полдень на пристани

2011, Драми

Не жалкую, не кличу, не плачу

2011, Мелодрами

Шукаю попутника

2013, Комедії

Провінційна муза

2013, Мелодрами

Готель для Попелюшки

2012, Мелодрами

Ключі від минулого

2013, Драми

Терор коханням

2009, Мелодрами

Коли настане світанок

2014, Мелодрами

У реки два берега

2011, Пригоди

Яблучний спас

2012, Мелодрами

Пороги

2015, Мелодрами

Другий шанс

2013, Мелодрами

Синя борода

2008, Детективи

Чи в саду, чи на городі

2012, Мелодрами

Випадкова радість

2012, Мелодрами

Справи сімейні

2012, Мелодрами

Сніг розтане у вересні

2015, Драми

Любов до запитання

2009, Мелодрами

Вдівець

2014, Мелодрами

Полуничний рай

2012, Комедії

Кохання за розкладом

2012, Мелодрами

Пізнє кохання

2012, Мелодрами

Не залишай мене, Любов

2014, Мелодрами

Райський куточок

2013, Мелодрами

Прощання слов'янки

2011, Мелодрами

Сонячне затемнення

2010, Мелодрами

Полин - трава окаянна

2010, Кримінал

Дім сплячих красунь

2013, Мелодрами

Диван для самотнього чоловіка

2012, Мелодрами

Хочу заміж

2014, Комедії

Ця жінка до мене

2011, Мелодрами

Барбі і ведмідь

2014, Мелодрами

Жіноче царство

2012, Мелодрами

Королева льоду

2008, Мелодрами

В гонитві за щастям

2009, Детективи

Чотири пори літа

2011, Драми

Просте життя

2013, Мелодрами

Варенька: І в горі, і в радості

2010, Мелодрами

Кожен за себе

2012, Драми

Пароплав вдів

2010, Драми

Береги

2013, Драми

Зірки сяють всім

2014, Драми

Проїзний квиток

2010, Мелодрами

Подруги

2010, Мелодрами

Дім без виходу

2009, Мелодрами

Помилки кохання

2012, Комедії

Буду верной женой

2010, Мелодрами

Перша спроба

2009, Мелодрами

Чоловік щасливої жінки

2014, Мелодрами

Мезальянс

2013, Драми

Печали–радости Надежды

2011, Мелодрами

Зимове танго

2011, Мелодрами

Сліпий розрахунок

2014, Драми

Наречена мого нареченого

2013, Мелодрами

Дружина генерала

2011, Драми

Скліфосовський

2012, Драми

Міцний шлюб

2012, Комедії

Багата Маша

2010, Мелодрами

Джерело щастя

2012, Мелодрами

Золоті ножиці

2012, Комедії

Старша сестра

2013, Мелодрами

Лісове озеро

2011, Мелодрами

Неймовірні пригоди Аліни

2014, Детективи

Ланцюг

2008, Бойовики

Марна жертва

2014, Драми

Слепое счастье

2011, Мелодрами

Понаехали тут

2011, Мелодрами

Правила життя

2012, Драми

Выйти замуж за генерала

2011, Мелодрами

Страховой случай

2011, Детективи

Рідні та близькі

2007, Драми