Rodion Pavlyuchik

Родіон Павлючик

Родіон Павлючик
Родился в 1975 году в Санкт-Петербурге. В 1996 окончил экономический факультет ВГИКа, в 2000 году - МГИМО. В кино с 1996 года (студия "Слово" киноконцерна "Мосфильм"). С 1997 по 2006 год работал в группе компаний "Пирамида", в разные годы возглавлял отделы международных отношений, рекламы кино- и видеофильмов, дистрибуции телевизионных прав. С августа 2006 по апрель 2008 года возглавлял студию кинопоказа на канале "ТВ Центр", после чего перешел на должность продюсера в студию "Телепроект".

Фільмографія

Слід лисиці на камінні

2019, Детективи

Лицар нашого часу

2019, Детективи

Стара гвардія

2019, Детективи

Друге перше кохання

2019, Детективи

Її секрет

2019, Детективи

Вбивства по п’ятницях

2018, Детективи

Московські таємниці

2018 - 2019, Детективи

Цим курним літом

2018, Детективи

Зайвий

2017 - 2018, Детективи

Одна брехня на двох

2018, Драми

Мій коханий привид

2017, Комедії

Аварія

2017, Драми

Термін давності

2017, Пригоди

Все на краще 2

2017, Мелодрами

Дружба особливого призначення

2012, Бойовики

Шлях крізь сніги

2017, Детективи

Мій кращий ворог

2017, Детективи

Заміж після всіх (Сурдопереклад)

2016, Детективи

Біжи! (Сурдопереклад)

2016, Бойовики

Біжи!

2016, Бойовики

Три дороги

2016, Мелодрами

Уламки щастя 2

2016, Драми

Не було б щастя

2012, Мелодрами

Золота парочка

2017, Детективи

Заміж після всіх

2016, Детективи

Рукавичка Аврори

2016, Детективи

Жінка в біді 3

2016, Детективи

Жінка в біді 4

2016, Детективи

Все на краще

2016, Мелодрами

Друге життя

2015, Мелодрами

Я знаю твої секрети

2015, Детективи

Брехня задля порятунку

2016, Детективи

Троє в ліфті, не рахуючи собаки

2017, Детективи

Ріка пам'яті

2016, Детективи

Мишоловка на три персони

2017, Детективи

Три лані на алмазній стежці

2016, Детективи

Вероніка не хоче вмирати

2016, Детективи

Вбивство на трьох

2015, Комедії

Марафон для трьох грацій

2015, Комедії

Останній хід королеви

2015, Детективи

Сніг та попіл

2015, Детективи

Уламки щастя

2015, Мелодрами

Дилетант

2016, Детективи

Поспішайте любити

2014, Мелодрами

Жінка в біді 2

2015, Кримінал

Цим курним літом (Сурдопереклад)

2018, Детективи

Гонитва за трьома зайцями

2015, Комедії

Неспокійна ділянка

2014, Детективи

Допитлива Варвара 3

2015, Комедії

Дилетант (Сурдопереклад)

2016, Детективи

Золота наречена

2014, Мелодрами

Москва - Лопушки

2014, Комедії

Три щасливі жінки

2015, Комедії

Жінка в біді

2014, Кримінал

Жіноче царство

2012, Мелодрами

Новорічна дружина

2012, Комедії

Зайвий (Сурдопереклад)

2017 - 2018, Детективи

Травневий дощ

2012, Комедії

Вікінг 2

2014, Бойовики

Військова розвідка

2011 - 2012, Пригоди

Племяшка

2014, Детективи

Знову один на всіх

2014, Мелодрами

Любов неждана нагряне

2014, Мелодрами

Оаза кохання

2012, Мелодрами

Допитлива Варвара 2

2014, Детективи

Золота парочка (Сурдопереклад)

2017, Детективи

Його любов

2013, Мелодрами

Кохання на сіні

2009, Мелодрами

Спадкоємиця

2011, Мелодрами

Допитлива Варвара

2012, Детективи

Знайда

2009, Мелодрами

Тещині млинці

2013, Мелодрами

Любов не ділиться на два

2012, Мелодрами

Один на всіх

2013, Мелодрами

Не було б щастя 2

2014, Мелодрами

Партія для чемпіонки

2013, Мелодрами

Аварія (Сурдопереклад)

2017, Драми

Знайда 3

2012, Мелодрами

Була тобі кохана...

2011, Мелодрами

Найкраще літо нашого життя

2011, Мелодрами

Неправдивий свідок

2011, Детективи

Наказано одружити

2011, Комедії

Ланцюг

2008, Бойовики

Знайда 2

2011, Мелодрами

Маша

2012, Для дорослих

Кохання приходить не одне

2011, Мелодрами

Зграя

2009, Бойовики

Приборкання норовливих

2009, Комедії

Куля-дура

2011, Детективи

Зграя

2009, Бойовики

Ріка пам'яті (Сурдопереклад)

2016, Детективи