Pavel Derevyanko

Павло Дерев'янко

Павло Дерев'янко
актер
Павло Юрійович Дерев'янко (нар. 2 липня 1976, Таганрог, СРСР) — російський актор театру і кіно.

Закінчив режисерський факультет РАТІ-ГІТІС (акторська група, майстерня Л.Е.Хейфеца).

У кіно дебютував в 2001 році, зігравши головну роль у фільмі Олександра Котта «Їхали два шофери».

Був зайнятий у спектаклях Російського молодіжного театру, Московського театру імені Станіславського, Театру імені Пушкіна, Театру імені Мосради, Вільного театру Ніни Чусової.

Фільмографія

Смішарики. Дежавю

2018, Комедії

Єсенін

2005, Кримінал

СуперБоброви

2016, Комедії

Нові росіяни

2012 - 2014, Комедії

Звіздар

2004, Пригоди

Небесні родичі

2012, Комедії

СуперБоброви (Сурдопереклад)

2016, Комедії

Гітлер капут!

2008, Комедії

Кінотавр шотс

2016, Комедії

Гітлер капут! (Сурдопереклад)

2008, Комедії