Pavel Derevyanko

Павло Дерев'янко

Павло Дерев'янко
актер
Павло Юрійович Дерев'янко (нар. 2 липня 1976, Таганрог, СРСР) — російський актор театру і кіно.

Закінчив режисерський факультет РАТІ-ГІТІС (акторська група, майстерня Л.Е.Хейфеца).

У кіно дебютував в 2001 році, зігравши головну роль у фільмі Олександра Котта «Їхали два шофери».

Був зайнятий у спектаклях Російського молодіжного театру, Московського театру імені Станіславського, Театру імені Пушкіна, Театру імені Мосради, Вільного театру Ніни Чусової.

Фільмографія

Смішарики. Дежавю

2018, Комедії

СуперБоброви

2016, Комедії

Нові росіяни

2012 - 2014, Комедії

Звіздар

2004, Пригоди

СуперБоброви (Сурдопереклад)

2016, Комедії

Гітлер капут!

2008, Комедії

Кінотавр шотс

2016, Комедії

Гітлер капут! (Сурдопереклад)

2008, Комедії