Dariya Moroz

Дар'я Мороз

Дар'я Мороз
актриса
Народилася 1 вересня 1983 року в Москві, в сім'ї режисера Юрія Мороза та актриси Марини Левтової (1959-2000).

Доля Даші була визначена тоді, коли її мама, актриса Марина Левтова, принесла двомісячну доньку на знімальний майданчик, де режисер Дінара Асанова знімала фільм «Милий, дорогий, коханий, єдиний». На ім'я Даші навіть виписали договір, де говорилося, що оклад Дар'ї Мороз становить 80 рублів на місяць. У 16 років вона зіграла головну роль у фільмі Георгія Данелії «Фортуна».

У 2003 році закінчила Школу-студію МХАТ (курс Романа Козака та Дмитра Бруснікіна) і була прийнята в трупу Художнього театру. Грає також на сцені Театру п/к О.П.Табакова.

У 2005 році закінчила продюсерський факультет Вищих курсів сценаристів і режисерів (майстерня Владилена Арсеньєва).

Фільмографія

Сталевий метелик

2012, Детективи

Право на помилку

2009, Мелодрами

Холодне серце

2009, Мелодрами

Загибель Імперії

2005, Пригоди

Не плач за мною, Аргентино!

2011, Комедії

Дилетант

2016, Детективи

Дилетант (Сурдопереклад)

2016, Детективи

Дурень

2014, Драми

«Кедр» пронизує небо

2011, Драми

Диригент

2012, Драми
Покупка

Так склалися зорі

2016, Документальні