Yevgeniy Krylatov

Євген Крилатов

Євген Крилатов
Композитор, Актер
Народився 23 лютого 1934 — радянський і російський композитор. Народний артист Росії (1994). Лауреат Державної премії СРСР (1982).

Написав музику до більш ніж 120 фільмів і мультфільмів. Член Спілки композиторів, Спілки кінематографістів та Спілки театральних діячів.

Фільмографія

Гаряча точка

1998, Пригоди

Чорний океан

1998, Бойовики

Поверніть Рекса

1975, Короткометражні

Дід Мороз і літо

1969, Короткометражні

Умка

1969, Союзмультфільм

Цвіркун за вогнищем

2001, Мюзикли

Ми з Джеком

1973, Короткометражні

Академік Іванов

1986, Короткометражні

Поштова рибка

1976, Союзмультфільм

Веселка

1975, Союзмультфільм

Браві хлопці

1993, Комедії

Три банани

1971, Короткометражні

Заповітна мрія

1972, Короткометражні

Авантюра

1995, Комедії

Казка за казкою

1974, Короткометражні

Три жінки Достоєвського

2011, Драми

Постріл в труні

1992, Комедії

Тарган

1988, Короткометражні