Boris Shcherbakov

Борис Щербаков

Борис Щербаков
актер, режиссер
Народився 11 грудня 1949 року в Ленінграді.

Закінчив Школу-студію при МХАТ (1972). З 1972 року — актор МХАТ. Після розділу театру працював у МХАТі імені А.П. Чехова (до 2003 року).

У кіно з 1963 року (перша роль, Глебка Прохоров, — у фільмі «Мандат»).

Народний артист РФ (1994).

Фільмографія

Таємна варта

2005 - 2009, Детективи

Любов як любов

2006 - 2007, Мелодрами

Кодекс безчестя

1993, Детективи

Військова розвідка

2011 - 2012, Пригоди

Турецький транзит

2014, Детективи

Наказано одружити

2011, Комедії

Було якось у Гаврилівці 2

2008, Комедії

Леді Мер

2002, Детективи

Справа була в Гаврилівці

2007, Комедії

Авантюра

1995, Комедії

А вранці вони прокинулися

2003, Комедії