Oleg Tabakov

Олег Табаков

Олег Табаков
Актер, Режиссер
Олег Павлович Табаков (нар. 17 серпня 1935, Саратов) — радянський і російський актор, театральний режисер і педагог. Народний артист СРСР, лауреат Державних премій СРСР і РФ. Художній керівник МХТ ім. А. П. Чехова. Засновник, художній керівник театру під керівництвом Олега Табакова. Президент фестивалю документальної мелодрами «Саратовські страждання». Член Ради з культури при Президентові Росії.

Фільмографія

Єсенін

2005, Кримінал

Вовк і теля

1984, Короткометражні

Кухня в Парижі

2014, Комедії

Академік Іванов

1986, Короткометражні

Слідами Бамбра

1990, Короткометражні

Лютий Бамбр

1988, Короткометражні

Зникач

1987, Короткометражні

Золочені лоби

1971, Короткометражні