Kira Kaufman

Кіра Кауфман

Актриса
Родилась 31 октября 1985 года.

В 2008 году окончила СПбГАТИ.

Актриса Санкт-Петербургского театра "Буфф".

Фільмографія

Друге перше кохання

2019, Детективи

Смертельний тренінг

2018, Детективи

Жінка в біді 3

2016, Детективи

Жінка в біді 4

2016, Детективи

Ріка пам'яті

2016, Детективи

Жінка в біді 2

2015, Кримінал

Останній хід королеви

2015, Детективи

Жінка в біді

2014, Кримінал

Анекдоти

2012 - 2014, Розважальні

Ріка пам'яті (Сурдопереклад)

2016, Детективи