Прип’ять
недоступен
MGG 5.7
16+

Прип’ять

В избранные
Добавлен
Full HD

Документальний аудіосеріал про місто Прип'ять, яке внаслідок аварії на Чорнобильській атомній електростанції опинилося в зоні відчуження. Дев'ять героїв, дев'ять різних історій про місто, в якому більше ніколи не житимуть люди.

Герої — Валетина Ретунська, Дмитро Небожченко, Олександр Демідов, Валентина Поденок, Ольга Палій, Ольга Зеленцова, Борис Лукашенко, Тетяна Бутевич, Наталія Борисова.

Режисер — Дмитро Левицький

Автори сценарію — Дмитро Левицький, Юлія Білоус

Композитор — Володимир Бабушкін

Звукорежисери — Василь Явтушенко, Ася Федоськіна

Продюсерка — Юлія Білоус

Виробництво — MEGOGO Audio Команда MEGOGO Audio вдячна ГО «Переможці Чорнобилю», «Промінь 5–2», «Товариству ветеранів-інвалідів ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС», Загальноміському бібліотечно-інформаційному центру міста Славутича, бібліотеці для дітей №115 м. Києва, а також особисто Аріні Старовойтовій, Олександру Сироті та Олександру Демідову та Олександру Купному за допомогу у створенні аудіосеріалу.

Документальний аудіосеріал про місто Прип'ять, яке внаслідок аварії на Чорнобильській атомній електростанції опинилося в зоні відчуження. Дев'ять героїв, дев'ять різних історій про місто, в якому більше ніколи не житимуть люди. Герої — Валетина Ретунська, Дмитро Небожченко, Олександр Демідов, Валентина Поденок, Ольга Палій, Ольга Зеленцова, Борис Лукашенко, Тетяна Бутевич, Наталія Борисова. Режисе

Доступно на устройствах

Перевод

Оригинал

Субтитры

Русский (форсированные)