Епізод третій
недоступен
12+

Літо в Антарктиді

В избранные
Добавлен
Full HD
16 минут
Його звати Саша і йому майже 30 років. Він був безробітним, поки не отримав цікаву пропозицію — взятися за створення аудіосеріалу. І він не знав, чого хоче, поки не почув про Антарктиду — давню мрію свого друга Маркіяна, яку йому вдалося здійснити.

Саша вирішує, що подорож до Антарктиди — саме те, що треба. Однак чи зможе він потрапити туди і чим закінчиться робота над його аудіосеріалом?

Аудіосеріал заснований на реальних подіях — мандрівці журналіста та письменника Маркіяна Прохаська, який зміг здійснити свою мрію та потрапити в Антарктиду. Згодом він написав про це книжку «Мрія про Антарктиду», яка вийшла у «Видавництві Старого Лева».

Режисер і сценарист — Дмитро Левицький

Редакторка — Олеся Павлишин

Звукорежисери — Василь Явтушенко та Ася Федоськіна

Актори — Олександр Рудько, Марія Бруні

Продюсерка — Юлія Білоус

Команда висловлює подяку Маркіянові Прохаську, Євгенові Дикому, Антонові Омельченку, Марії Павловській, Сергієві Комісаренку, Богданові Паламарчуку, а також учням приватної школи «Ньютон» за участь у документальній частині аудіосеріалу.

Виробництво MEGOGO Audio

Його звати Саша і йому майже 30 років. Він був безробітним, поки не отримав цікаву пропозицію — взятися за створення аудіосеріалу. І він не знав, чого хоче, поки не почув про Антарктиду — давню мрію свого друга Маркіяна, яку йому вдалося здійснити. Саша вирішує, що подорож до Антарктиди — саме те, що треба. Однак чи зможе він потрапити туди і чим закінчиться робота над його аудіосеріалом? Аудіосер

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский