Дискусія з Марком Еллісом «Як працюють міжнародні трибунали над військовими злочинцями. Досвід для України»
недоступен
0+

Дискусія з Марком Еллісом «Як працюють міжнародні трибунали над військовими злочинцями. Досвід для України»

В избранные
Добавлен
Full HD
59 минут

Марк Елліс — експерт з міжнародного кримінального права та виконавчий директор Міжнародної асоціації адвокатів. Працював юридичним радником щодо трибуналів з питань колишньої Югославії, Камбоджі, Руанди, брав участь у судовому процесі над Саддамом Хусейном.

Марк працював радником з правових питань Незалежної міжнародної комісії з Косово та був призначений консультантом ОБСЄ щодо створення Сербського трибуналу з воєнних злочинів. Він був активно залучений до діяльності Верховного трибуналу Іраку, а також виступав юридичним консультантом команди захисту Нуон Чеа під час провадження у Надзвичайних палатах судів Камбоджі (ECCC). Він також допомагав у справі Хашіма Тачі в Спеціальній палаті Косово (KSC).

У 2013 році доктор Елліс був включений до Списку Помічників Захисту Міжнародного кримінального суду. У 2015 році був призначений головою створеної ООН Консультативної групи з питань захисту Механізму міжнародних кримінальних трибуналів (раніше МТКЮ та МТР).

Крім того, саме Марк Еліас ініціював створення EyeWitness to Atrocities – застосунку для мобільних телефонів, завдяки якому можна зберігати докази воєнних злочинів.

Марк Елліс — експерт з міжнародного кримінального права та виконавчий директор Міжнародної асоціації адвокатів. Працював юридичним радником щодо трибуналів з питань колишньої Югославії, Камбоджі, Руанди, брав участь у судовому процесі над Саддамом Хусейном. Марк працював радником з правових питань Незалежної міжнародної комісії з Косово та був призначений консультантом ОБСЄ щодо створення Серб

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский