Марафон з вивчення англійської. High level
недоступен
6+

Марафон з вивчення англійської. High level

В избранные
Добавлен
Full HD

У цій серії відео ви вивчете 5 найважливішим тем високого рівня, раз і назавжди закрити питання різниці складних часів і навчитись використовувати їх вірно. Ми розберемо і вивчимо з вами:
- різницю двох граматичних часів теперішнього часу Present Simple і Present Continuous, але не давно відомі вам моменти, а незвичні аспекти, аdvanced moments у різниці використання цих конструкцій.
- різницю чотирьох спірних граматичних часів Past Simple, Present Perfect, Past Continuous і Present Perfect Continuous.
- різні cпособи вираження майбутнього часу. Щоб вміти використовувати не лише Future Simple, Future Continuous, "to be going to", а й інші аспекти, такі як Future Perfect, Future Perfect Continuous і навіть Present Simple у майбутньому значенні.
- різні форми дісєлів: gerund (дієслова із закінченням "ing") і infinitive (дієслова з часткою "to"). Як різні форми можуть міняти значення речення.
- слова-зв'язники, які встановлюють зв'язок між підметом і присудком. У ряді цих слів дієслова "to be", "to seem", "to become", "to keep", "to prove", "to remain".

Всеукраїнський безкоштовний міні-курс для прокачки англійської - супермарафон від Study Less. Старт кожної суботи.
Посилання щоб приєднатися до міні-курсу: https://ad.study-less.school/hc871y

У цій серії відео ви вивчете 5 найважливішим тем високого рівня, раз і назавжди закрити питання різниці складних часів і навчитись використовувати їх вірно. Ми розберемо і вивчимо з вами: - різницю двох граматичних часів теперішнього часу Present Simple і Present Continuous, але не давно відомі вам моменти, а незвичні аспекти, аdvanced moments у різниці використання цих конструкцій. - різницю чоти

Доступно на устройствах

Перевод

Английский