Настрій: Колядувати
недоступен
Mood: Christmas Carols
MGG 6.8
0+

Настрій: Колядувати

В избранные
Добавлен
Full HD
25 минут

Співачка і авторка пісень ROXOLANA об’єднала українських артистів для створення різдвяного проєкту «Настрій: Колядувати». Разом із MONATIK, гуртом KAZKA, Володимиром Дантесом, Пилипом Коляденком та фольклористкою і переможницею «Голосу країни 12» Марією Квіткою вона заспівала традиційні різдвяні колядки у сучасній обробці.

До проєкту приєдналися відомі ведучі: Тимур Мирошниченко та Женя Янович. А також учасниця проєктів «Тріо різні» та «Жіночий квартал» Олександра Машлятіна. Вони перетворились на віншувальників — тих, хто за давньою традицією, після виконання колядок вітає господарів зі святом і бажає щастя, миру та добра їхнім родинам.

Співачка і авторка пісень ROXOLANA об’єднала українських артистів для створення різдвяного проєкту «Настрій: Колядувати». Разом із MONATIK, гуртом KAZKA, Володимиром Дантесом, Пилипом Коляденком та фольклористкою і переможницею «Голосу країни 12» Марією Квіткою вона заспівала традиційні різдвяні колядки у сучасній обробці. До проєкту приєдналися відомі ведучі: Тимур Мирошниченко та Женя Янович.

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский