Різдвяні пісні англійською: розбір і переклад
недоступен
Christmas carols in English: analysis and translation
0+

Різдвяні пісні англійською: розбір і переклад

В избранные
Добавлен
Full HD
6 минут

Чи знали ви, що одним з дієвих способів вивчення англійської мови, є прослуховування пісень англійською?
Так, все вірно! Слухаючи улюблений виконавців та насолоджуючись піснями ви можете підвищувати рівень своєї лексики, дізнаватися про цікаві вирази та ідіоми, розвивати свої здібності сприймати англійську на слух.

Як провести святкові дні та вихідні з користю?
Сьогодні ми хочемо запропонувати вам разом зі школою англійської мови EnglishOffice зануритися в чарівний світ різдвяних пісень англійською та розглянути пісні які обов'язково слід мати у вашому різдвяному плейлисті.

В цьому нам допоможе методист нашої школи Дарья.

Різдвяні пісня для вивчення англійської
На вас чекає розгляд таких різдвяних пісень як: "It's Beginning to Look a Lot Like Christmas" by Michael Bublé, "Merry Christmas" від Ed Sheeran та Elton John, "Snowman" від Sia або "You Deserve It All" John Legend та багато інших.

По промокоду #General – отримаєте 1 урок у подарунок: https://bit.ly/3vAe8II

Тест на рівень мови з миттєвим результатом: https://bit.ly/3HmoONU

Чи знали ви, що одним з дієвих способів вивчення англійської мови, є прослуховування пісень англійською? Так, все вірно! Слухаючи улюблений виконавців та насолоджуючись піснями ви можете підвищувати рівень своєї лексики, дізнаватися про цікаві вирази та ідіоми, розвивати свої здібності сприймати англійську на слух. Як провести святкові дні та вихідні з користю? Сьогодні ми хочемо запропонувати

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский