Англійська по фільму: Сам удома (Home Alone)
недоступен
Learn English with Home alone
0+

Англійська по фільму: Сам удома (Home Alone)

В избранные
Добавлен
Full HD
5 минут

Друзі, сьогодні ми хочемо поговорити про класичний різдвяний фільм, який залишається одним з найулюбленіших для глядачів по всьому світу. Все вірно, сьогодні розмова піде про фільм "Сам удома".

Ця стрічка стала популярною завдяки кумедним сценам, веселим діалогам та різноманітним трюкам. А ще вона ідеально підходить для тих, хто бажає вивчати англійську по фільмам разом зі школою англійської мови EnglisHouse!

В цьому нам допоможе Юлія - методист відділу навчання школи англійської мови EnglisHouse.

Як обирати фільми англійською для початківців?
Якщо ви маєте початковий рівень англійської, то вам слід обрати фільм, який ви вже бачили в перекладі і пам'ятаєте загальну сюжетну лінію. Проте не дослівно, інакше потрібного ефекту це не принесе, адже це навпаки може збивати вас, і ви будете не звертати уваги на англійську мову.

В цьому відео ми поговорим:
- Про фільм сам фільм "Сам удома" та його історію
- Розглянемо переваги англійської по фільмам
- Розберемо найбільш цікаві фрази, такі як: Go easy (не налягай, не зловживай); Why the hell? або What the hell? (роздратування); Give up (здатися) та інші

Тож, бажаємо приємного перегляду!

1 урок у подарунок: https://bit.ly/48DfJfH По промокоду #SUPERЮЛЯ

Пройдіть Тест на рівень мови з миттєвим результатом: https://bit.ly/47GsxjW

Друзі, сьогодні ми хочемо поговорити про класичний різдвяний фільм, який залишається одним з найулюбленіших для глядачів по всьому світу. Все вірно, сьогодні розмова піде про фільм "Сам удома". Ця стрічка стала популярною завдяки кумедним сценам, веселим діалогам та різноманітним трюкам. А ще вона ідеально підходить для тих, хто бажає вивчати англійську по фільмам разом зі школою англійської мови

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский