Іспанська мова з нуля
недоступен
Spanish From Scratch
12+

Іспанська мова з нуля

В избранные
Добавлен
Full HD

Інформація про спікера:

Поліглотка, філолог та перекладач за освітою, закінчила педагогічний університет, також маю диплом DELE C1 з іспанської мови (рівень професійного володіння).

10 уроків іспанської мови для початківців:

Іспанська мова – це одна з найбільш красивих і популярних мов, на якій в світі говорять понад чотириста мільйонів чоловік в двадцяти двох країнах світу. Іспанська дуже емоційна і жива мова, яскрава і експресивна, її вивчають сьогодні все більше і більше людей, в тому числі і українців. Ця мова була визнана найбільш фонетичною у світі. Тому, якщо ви знаєте, як пишеться те чи інше слово, то з впевненістю можна сказати, що ви можете його прочитати, зберігаючи при цьому правильну вимову. Цікаво з чого почати вчити іспанську? Хочете дізнатися, чи складно вивчити іспанську мову і скільки часу вам може знадобитися? А що якщо за 10 коротких уроків ви зможете навчитись читати іспанською мовою, вивчите базову граматику та зможете будувати речення?

Інформація про спікера: Поліглотка, філолог та перекладач за освітою, закінчила педагогічний університет, також маю диплом DELE C1 з іспанської мови (рівень професійного володіння). 10 уроків іспанської мови для початківців: Іспанська мова – це одна з найбільш красивих і популярних мов, на якій в світі говорять понад чотириста мільйонів чоловік в двадцяти двох країнах світу. Іспанська дуже емо

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский