Топ 50 іспанських слів на кожен день
недоступен
Top 50 Most Used Spanish Words for Every Day
12+

Топ 50 іспанських слів на кожен день

В избранные
Добавлен
Full HD
15 минут

Інформація про спікера:

Поліглотка, філолог та перекладач за освітою, закінчила педагогічний університет, також маю диплом DELE C1 з іспанської мови (рівень професійного володіння).

Про що це відео:

Вивчення іспанської мови в сучасному світі є корисною та необхідною навичкою. Однією з основних складових процесу вивчення мови є базова лексика. Тож цьому відео ми вивчимо 50 слів, які іспанці вживають кожного дня для спілкування на повсякденні теми та більш специфічні, та які допоможуть вам бути більш впевненим та ефективним у своєму спілкуванні та навчанні. Слово – головний елемент в мовленні, саме він дозволяє нам виражати свої думки та будувати звʼязні складні речення, тексти, розповіді. Ми приділяємо багато уваги цим словам, словосполученням, фразам, вивчаючи мову, адже знання граматичних правил та конструкцій не допоможуть нам спілкуватись без проблем, якщо ми не знаємо бодай базової, повсякденної лексики по різним темам, сполучників, базових дієслів та сталих виразів.

Інформація про спікера: Поліглотка, філолог та перекладач за освітою, закінчила педагогічний університет, також маю диплом DELE C1 з іспанської мови (рівень професійного володіння). Про що це відео: Вивчення іспанської мови в сучасному світі є корисною та необхідною навичкою. Однією з основних складових процесу вивчення мови є базова лексика. Тож цьому відео ми вивчимо 50 слів, які іспанці вжив

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский