Топ 15 іспанських фраз на кожен день
недоступен
Top 15 Spanish Phrases for Every Day
12+

Топ 15 іспанських фраз на кожен день

В избранные
Добавлен
Full HD
11 минут

Інформація про спікера:

Поліглотка, філолог та перекладач за освітою, закінчила педагогічний університет, також маю диплом DELE C1 з іспанської мови (рівень професійного володіння).

Про що це відео:

Вивчення іспанської мови в сучасному світі є корисною та необхідною навичкою. Однією з основних складових процесу вивчення будь-якої мови є базова лексика. Тож цьому відео ми вивчимо 15 фраз, які іспанці вживають кожного дня для спілкування на повсякденні теми та робочі, та які допоможуть вам бути більш впевненим та ефективним у своєму спілкуванні та навчанні. Якщо ви тільки почали вчити іспанську – то зможете відразу вивчити 15 фраз і порозумітися з іспаномовним за будь яких умов, а якщо ви продовжуєте вчити іспанську – то можете перевірити чи знаєте ви ці фрази чи ні.

Інформація про спікера: Поліглотка, філолог та перекладач за освітою, закінчила педагогічний університет, також маю диплом DELE C1 з іспанської мови (рівень професійного володіння). Про що це відео: Вивчення іспанської мови в сучасному світі є корисною та необхідною навичкою. Однією з основних складових процесу вивчення будь-якої мови є базова лексика. Тож цьому відео ми вивчимо 15 фраз, які іс

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский