План вивчення іспанської мови (15 хв на день)
недоступен
An Effective Plan for Learning Spanish (15 Minutes a Day)
12+

План вивчення іспанської мови (15 хв на день)

В избранные
Добавлен
Full HD
19 минут

Інформація про спікера:

Поліглотка, філолог та перекладач за освітою, закінчила педагогічний університет, також маю диплом DELE C1 з іспанської мови (рівень професійного володіння).

Про що це відео:

В цьому відео я відповім на головне питання - як же ефективно побудувати план вивчення іспанської мови та дотримуватися його. Також розкажу чому у вас ніколи не вийде вивчити іспанську мову. Найголовніше при вивченні іспанської мови – це поставити правильну ціль. Найчастіше саме на цьому етапі люди роблять помилку і неправильно визначають ціль вивчення мови. Цілі мають бути визначені у часі, реальні та найголовніше – контрольовані. Люди завжди ставлять собі за мету – вивчити іспанську мову, переїхати в Іспанію, скласти міжнародний іспит на підтвердження рівня. Такі цілі майже неможливо контролювати, адже вони залежать від багатьох зовнішніх факторів, а якщо ціль важко контролювати, досягти її майже нереально.

Мовний трекер я розробила самостійно, виходячи з власного досвіду вивчення пʼяти іноземних мов і з впевненістю можу сказати, що системне щоденне вивчення мови (мінімум 15 хвилин вдень) точно приведе до омріяного результату.

Інформація про спікера: Поліглотка, філолог та перекладач за освітою, закінчила педагогічний університет, також маю диплом DELE C1 з іспанської мови (рівень професійного володіння). Про що це відео: В цьому відео я відповім на головне питання - як же ефективно побудувати план вивчення іспанської мови та дотримуватися його. Також розкажу чому у вас ніколи не вийде вивчити іспанську мову. Найголо

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский