Топ 20 фраз іспанською мовою для життя та подорожей в Іспанії
недоступен
Top 20 Phrases in Spanish for Living and Traveling in Spain
12+

Топ 20 фраз іспанською мовою для життя та подорожей в Іспанії

В избранные
Добавлен
Full HD
17 минут

Інформація про спікера:

Поліглотка, філолог та перекладач за освітою, закінчила педагогічний університет, також маю диплом DELE C1 з іспанської мови (рівень професійного володіння).

Про що це відео:

В цьому відео ми вивчимо 20 фраз, які іспанці вживають кожного дня. Ідея відео виникла під час моїх подорожей по Іспанії. Коли я відвідала Барселону, Севілью, Кадіс, Сан-Себастьян, Більбао, я зрозуміла, що в кожному місці іспанці використовують однотипні слова та фрази, тобто вивчивши які можна спокійно подорожувати по Іспанії або ж жити в ній певний час, навіть не знаючи мови, або вже маючи базовий початковий рівень іспанської мови. Адже під час кожної подорожі в нас є страх щось не зрозуміти, переплутати заблукати чи натрапити на певні ситуації чи проблеми, які важко вирішити без знання іноземної мови. Тому подорожуючи я і відібрала топ 20 популярних слів та фраз, які чула буквально кожного дня від іспанців та які на власному досвіді допомогли мені вільно пересуватися по країні, купувати квитки на громадський транспорт, орендувати житло, замовляти їжу та займатися різними видами діяльності: від роботи до розваг.

Конспект з перекладом усіх фраз

Інформація про спікера: Поліглотка, філолог та перекладач за освітою, закінчила педагогічний університет, також маю диплом DELE C1 з іспанської мови (рівень професійного володіння). Про що це відео: В цьому відео ми вивчимо 20 фраз, які іспанці вживають кожного дня. Ідея відео виникла під час моїх подорожей по Іспанії. Коли я відвідала Барселону, Севілью, Кадіс, Сан-Себастьян, Більбао, я зрозум

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский