Топ 15 слів іспанською мовою, які знає кожен
недоступен
Top 15 Words in Spanish That Everyone Knows
12+

Топ 15 слів іспанською мовою, які знає кожен

В избранные
Добавлен
Full HD
6 минут

Інформація про спікера:

Поліглотка, філолог та перекладач за освітою, закінчила педагогічний університет, також маю диплом DELE C1 з іспанської мови (рівень професійного володіння).

Про що це відео:

Іспанська мова – це одна з найбільш красивих і популярних мов, на якій в світі говорять понад чотириста мільйонів чоловік в двадцяти двох країнах світу. А чи знали ви, що в українській та іспанській мовах є дуже багато схожих слів? Тобто навіть не вивчаючи правил читання на наголосу, ми українці можемо точно перекласти купу іспанських слів та фраз. Це пояснюється тим, що в іспанській та українській мовах є багато слів, які були запозичені з латинської мови. В цьому відео я доведу, що кожен українець знає як мінімум 15 іспанських слів (навіть якщо він або ж вона до цього відео ніколи в житті не вчили іспанську мову), а якщо вчили чи вчите, то це гарна нагода перевірити себе, чи знаєте ви як перекласти іспанською 15 українських слів: наприклад драма, культура, мама, музика, ресторан і т.д.

Інформація про спікера: Поліглотка, філолог та перекладач за освітою, закінчила педагогічний університет, також маю диплом DELE C1 з іспанської мови (рівень професійного володіння). Про що це відео: Іспанська мова – це одна з найбільш красивих і популярних мов, на якій в світі говорять понад чотириста мільйонів чоловік в двадцяти двох країнах світу. А чи знали ви, що в українській та іспанській

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский