Як розказати про себе іспанською?
недоступен
How to Tell About Yourself in Spanish?
12+

Як розказати про себе іспанською?

В избранные
Добавлен
Full HD
9 минут

Інформація про спікера:

Поліглотка, філолог та перекладач за освітою, закінчила педагогічний університет, також маю диплом DELE C1 з іспанської мови (рівень професійного володіння).

Про що це відео:

В цьому відео ми навчимося розповідати про себе іспанською мовою. Розповідь про себе допоможе нам правильно представити себе, написати резюме іспанською мовою, познайомитись з новими людьми, знайти друзів. Коли ми починаємо опановувати нову іноземну мову, найголовніше це навчитися розповідати про себе, про свою роботу, зовнішність, вподобання, риси характеру, свою сімʼю, плани на майбутнє і т.д. Тому що інколи люди починають вчити назви фруктів, кольори та одяг та забувають про те, що важливо починати вчити все про себе.

Шаблон, за допомогою якого ви можете розказати про себе іспанською мовою та ставити запитання вашому співрозмовнику.

Інформація про спікера: Поліглотка, філолог та перекладач за освітою, закінчила педагогічний університет, також маю диплом DELE C1 з іспанської мови (рівень професійного володіння). Про що це відео: В цьому відео ми навчимося розповідати про себе іспанською мовою. Розповідь про себе допоможе нам правильно представити себе, написати резюме іспанською мовою, познайомитись з новими людьми, знайти

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский