Зрозуміла граматика з JustSchool. Визначальні займенники
недоступен
Easy grammar with JustSchool. Each, Every, Another / (The) other(s)
18+

Зрозуміла граматика з JustSchool. Визначальні займенники

В избранные
Добавлен
Full HD
1 минута

Герої розповідають про свої уподобання та використовують в визначальні займенники (each, every, another / (the) other(s) в реальних ситуаціях. Ви дізнаєтесь яка є між ними різниця і як правильно їх використовувати в мовленні.

Що ви отримаєте?

Наші відео з граматикою пропонують занурення в англомовне середовище. Ми використовуємо контекстні приклади та зрозумілі пояснення, уникаючи використання рідної мови. Це допоможе вам повністю зануритися в англійську мову та покращити свої знання з граматики.

Хочете впевнено розмовляти англійською вже за 6 місяців? Переходьте на наш сайт та вивчайте англійську легко із JustSchool.

Проходьте тест на рівень англійської мови та записуйтесь на перше БЕЗКОШТОВНЕ заняття, де методист JustSchool підбере для вас індивідуальну програму навчання —> https://go.justschool.me/grammarforadult

Герої розповідають про свої уподобання та використовують в визначальні займенники (each, every, another / (the) other(s) в реальних ситуаціях. Ви дізнаєтесь яка є між ними різниця і як правильно їх використовувати в мовленні. Що ви отримаєте? Наші відео з граматикою пропонують занурення в англомовне середовище. Ми використовуємо контекстні приклади та зрозумілі пояснення, уникаючи використання р

Доступно на устройствах

Перевод

Английский