Академія відповідального батьківства
недоступен
Academy responsible parenthood
0+

Академія відповідального батьківства

В избранные
Добавлен
Full HD

Батьківство це приголомшлива подорож, до якої нас ніхто не підготує на всі 100%. Коли в нашому житті з'являється дитина, ми вчимося разом з нею поступово долаючи всі проблеми та виклики.
Тому команда експертів Благодійної організації Mental Help 365 розробила освітній курс для батьків "Академія відповідального батьківства" про розвиток та виховання дітей різного віку:
- Дошкільний вік (3-6 років)
- Учні молодших класів (7-10 років)
- Підлітки (11-16 років)

Експерти проєкту:
Дмитро Вакуленко — медичний психолог, нейропсихолог;
Ірина Захожа — медичний психолог, нейропсихолог, психотерапевт;
Ксенія Чубова — дитячий психолог, нейропсихолог;
Лезнюк Аксинія — дитячий психолог, психотерапевт, нейропсихолог.

Курс створений в рамках проекту "Обійми для кожного, хто потребує" та реалізований ГО «Let’s Do It Green Ukraine» в рамках національної кампанії «Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни» у співпраці з МБО «Партнерство кожній дитині» та за фінансової підтримки дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ.

Батьківство це приголомшлива подорож, до якої нас ніхто не підготує на всі 100%. Коли в нашому житті з'являється дитина, ми вчимося разом з нею поступово долаючи всі проблеми та виклики. Тому команда експертів Благодійної організації Mental Help 365 розробила освітній курс для батьків "Академія відповідального батьківства" про розвиток та виховання дітей різного віку: - Дошкільний вік (3-6 років)

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский