25 практичних слів та фраз для використання в аеропорту
недоступен
25 words and phrases for use at the airport
0+

25 практичних слів та фраз для використання в аеропорту

В избранные
Добавлен
Full HD
5 минут

Відео буде корисним для туристів, які подорожують до іспаномовних країн, людей, які хочуть почувати себе впевненіше під час подорожі та тих, хто хоче покращити свою іспанську мову.

У відео Ви ознайомитеся з 25 найбільш корисними фразами та словами, які зустрічаються в аеропорту. При проходженні перевірки документів та речей, в зоні очікування, а також при посадці на літак.

Після перегляду цього відео Ви зможете спілкуватись із персоналом аеропорту при потребі, ви уникнете можливості заблукати в аеропорту, а також зробите свою подорож більш приємною та легкою, оскільки при виникненні проблем, зможете їх озвучити та вирішити.

Лектором уроків є Анна-Софія Гуліна, філолог іноземних мов, власниця Youtube-каналу з вивчення іспанської мови та великий фанат ‘мовних’ викликів.

Приєднуйся до нашої спільноти, тут багато корисної інформації та допомоги у вивченні іспанської: https://t.me/+syikkEXjWHQwNDFk

Відео буде корисним для туристів, які подорожують до іспаномовних країн, людей, які хочуть почувати себе впевненіше під час подорожі та тих, хто хоче покращити свою іспанську мову. У відео Ви ознайомитеся з 25 найбільш корисними фразами та словами, які зустрічаються в аеропорту. При проходженні перевірки документів та речей, в зоні очікування, а також при посадці на літак. Після перегляду цього

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский