Фрази, які сказав би справжній іспанець. Частина 2
недоступен
Phrases that a true spaniard would say. Part 2
0+

Фрази, які сказав би справжній іспанець. Частина 2

В избранные
Добавлен
Full HD
6 минут

Відео буде цікаве тим, хто має хоча би маленьку базу знань з іспанської мови та прагне вивчити нові слова та фрази.

У відео наведені популярні фрази, які використовують іспанці в повсякденному житті, тому деякі з них можуть бути неформальними, яких не знайдеш в традиційних словниках.

Ці вирази були зібрані, базуючись на щоденному спілкуванні з іспанцями. Тому можете не сумніватись, що всі слова та фрази знаходяться в активному вжитку в носіїв мови.

Це відео допоможе збільшити Ваш словниковий запас та здивувати іспанців своїми знаннями. Ви будете їх більше розуміти та зможете краще виразити свою думку, не перекладаючи дослівно з української те, що хочете сказати.

Лектором уроків є Анна-Софія Гуліна, філолог іноземних мов, власниця Youtube-каналу з вивчення іспанської мови та великий фанат "мовних" викликів.

Приєднуйся до нашої спільноти, тут багато корисної інформації та допомоги у вивченні іспанської: https://t.me/+syikkEXjWHQwNDFk

Відео буде цікаве тим, хто має хоча би маленьку базу знань з іспанської мови та прагне вивчити нові слова та фрази. У відео наведені популярні фрази, які використовують іспанці в повсякденному житті, тому деякі з них можуть бути неформальними, яких не знайдеш в традиційних словниках. Ці вирази були зібрані, базуючись на щоденному спілкуванні з іспанцями. Тому можете не сумніватись, що всі слова

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский