Вчимо іспанську з серіалом "Телефоністки"
недоступен
Learning Spanish with Cable girls
0+

Вчимо іспанську з серіалом "Телефоністки"

В избранные
Добавлен
Full HD
14 минут

Відео підійде тим, хто має хоча би маленьку базу знань з іспанської мови та прагне вивчити нові слова та фрази.
У відео використовуються уривки із серіалу "Телефоністки". Кожен уривок буде відтворений 3 рази: перший раз для ознайомлення, другий раз - щоб вслухатися у фразу, далі я даю переклад та пояснення слів та фраз, і на кінець - останній раз, для закріплення матеріалу.
Після опрацювання матеріалу відео допоможе збільшити Ваш словниковий запас іспанської мови, а також почути мову в більш природному середовищі.
Додавання до програми навчання фільми, серіали та пісні допоможе Вам урізноманітнити та пришвидшити вивчення іноземної мови.

Лектором уроків є Анна-Софія Гуліна, філолог іноземних мов, власниця Youtube-каналу з вивчення іспанської мови та великий фанат ‘мовних’ викликів.

Приєднуйся до нашої спільноти, тут багато корисної інформації та допомоги у вивченні іспанської: https://t.me/+syikkEXjWHQwNDFk

Відео підійде тим, хто має хоча би маленьку базу знань з іспанської мови та прагне вивчити нові слова та фрази. У відео використовуються уривки із серіалу "Телефоністки". Кожен уривок буде відтворений 3 рази: перший раз для ознайомлення, другий раз - щоб вслухатися у фразу, далі я даю переклад та пояснення слів та фраз, і на кінець - останній раз, для закріплення матеріалу. Після опрацювання матер

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский