ЧОМУ Tech interviews стають складнішими!?
недоступен
Why are Tech interviews becoming more challenging!?
12+

ЧОМУ Tech interviews стають складнішими!?

В избранные
Добавлен
Full HD
7 минут

Хей, ґайз!

У першому випуску ми розібрали, як підготуватися до інтерв’ю англійською, щоб вразити роботодавця.

Тепер давай дізнаємося про всі етапи hiring process, які можуть очікувати на тебе. На прикладі реальних кейсів проаналізуємо нюанси job interviews у різних компаніях: від продуктових до компаній-гігантів.

Додатково пройдемося по типових запитаннях від HR та вивчимо, як краще на них відповідати.

На ці та інші питання відповість лекторка-фаундерка школи Solid English School, сертифікований CELTA English teacher, Анастасія Машталяр.

Solid English School - школа №1 для Tech та Non-tech фахівців. Вже понад 5 років робимо ІТ-ком’юніті України англомовним та розробили 11 спеціалізованих програм навчання: для tech and non-tech IT-фахівців; для менеджерів та власників бізнесу, які комунікують із закордонними колегами та замовниками; для switchers, які планують почати кар'єру в IT та Digital.

Якщо ти хочеш спілкуватися англійською, але маєш не більше 30 хвилин на день, записуйся на онлайн-курс English for IT Specialists

Пройти тест та отримати БЕЗКОШТОВНИЙ пробний урок можна тут

Хей, ґайз! У першому випуску ми розібрали, як підготуватися до інтерв’ю англійською, щоб вразити роботодавця. Тепер давай дізнаємося про всі етапи hiring process, які можуть очікувати на тебе. На прикладі реальних кейсів проаналізуємо нюанси job interviews у різних компаніях: від продуктових до компаній-гігантів. Додатково пройдемося по типових запитаннях від HR та вивчимо, як краще на них в

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский