Гратися і не боятися (жестовым языком)
недоступен
Playing With No Fear (Sign Language)
0+

Гратися і не боятися (жестовым языком)

В избранные
Добавлен
Full HD

Гратися і не боятися — це серія відео від ЮНІСЕФ, які допоможуть батькам зайняти дітей віком 2-6 років, навчити їх давати раду емоціям, розвивати необхідні навички, а також заспокоюватись під час повітряних тривог та інших стресових ситуацій.

Прості поради допоможуть батькам краще розуміти своїх дошкільнят, забезпечити їм систематичний розвиток, а також проводити час разом весело і з користю.

Проєкт реалізовано представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні разом зі співачкою Світланою Тарабаровою та психологинею Світланою Ройз в межах ініціативи Першої леді України з впровадження Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?»

https://numo.mon.gov.ua

Проєкт адаптовано жествою мовою.

Гратися і не боятися — це серія відео від ЮНІСЕФ, які допоможуть батькам зайняти дітей віком 2-6 років, навчити їх давати раду емоціям, розвивати необхідні навички, а також заспокоюватись під час повітряних тривог та інших стресових ситуацій. Прості поради допоможуть батькам краще розуміти своїх дошкільнят, забезпечити їм систематичний розвиток, а також проводити час разом весело і з користю. Пр

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский