Фелікс. Лис Подільський
недоступен
Felix, the Podil Fox
12+

Фелікс. Лис Подільський

В избранные
Добавлен
Full HD
50 минут

Лютий 2022 року став для українців важким випробуванням. Люди зіткнулися зі страхом, розгубленістю, відчаєм, ненавистю до сусідньої країни. Відчував це і Фелікс Куртанич, але йому було не до душевних мук. Він не став чекати повістки, а з тисячами хлопців і дівчат відправився на захист рідної землі, щоб не повернутися.

Документальний фільм з'явився стараннями Іванни Слободянюк - журналістки, яка близько знала воїна. Фелікс. Лис Подільський дивитися онлайн. Вона стала автором і основним продюсером стрічки. У режисурі її підтримав Руслан Гришко. Юрій Звонар виконав обов'язки диктора та композитора.

Появі картини передувала сумна історія. Фелікс Куртанич був серед тих, хто зупинив просування найбільш боєздатного російського війська. Фелікс. Лис Подільський дивитися онлайн. Опинившись оператором дрона, він демонстрував вражаючу результативність і навіть поставив рекорд України. У послужному списку героя порятунок побратимів і орден мужності III ступеня. Хлопець дуже хотів займатися режисурою, але загинув у квітні 2022 року під час боїв у Донецькій області.

Іванна Слободянюк прийняла рішення увічнити пам'ять про друга. Так було створено Felix Group. Основний посил стрічки в тому, що людину можна вбити, але пам'ять про неї - ніколи. Стартовий капітал становив лише двісті доларів. Здебільшого, картина створювалася на донати, які переказували прості громадяни. Фелікс. Лис Подільський дивитися онлайн. Імена людей, які робили внески, вказані в титрах. За словами творців, вони постаралися в екранному образі героя відобразити захисників, які без вагань прийняли рішення відстоювати Україну на передовій. Кошти від прокату спрямовані на потреби оборони.

Лютий 2022 року став для українців важким випробуванням. Люди зіткнулися зі страхом, розгубленістю, відчаєм, ненавистю до сусідньої країни. Відчував це і Фелікс Куртанич, але йому було не до душевних мук. Він не став чекати повістки, а з тисячами хлопців і дівчат відправився на захист рідної землі, щоб не повернутися. Документальний фільм з'явився стараннями Іванни Слободянюк - журналістки, яка б

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский