Історія українського кіно: від появи до кінця 1930-х рр
недоступен
History of Ukrainian Cinematography: From the Beginning to the Late 1930s
12+

Історія українського кіно: від появи до кінця 1930-х рр

В избранные
Добавлен
Full HD
51 минута

А чи знали ви, що наприкінці ХІХ — початку XX століття кіно показували в театральних приміщеннях? Звідси й назва — кінотеатр. А те, що перший кінопоказ в Україні відбувся у грудні 1896 року у театрі Бергоньє, який тепер зветься театром Лесі Українки?

Дізнавайтесь відповіді на ці питання та більше цікавого про кіномистецтво у інтерв’ю «Історія українського кіно: від появи до кінця 1930-х років» з кінознавцем та кінокритиком Сергієм Тримбачем.

Більше матеріалів про українську культуру, про її історію ви знайдете на нашому порталі https://uculture.com.ua/, де зібрані лекції та інтерв’ю з професіоналами та дослідниками української культури.

А чи знали ви, що наприкінці ХІХ — початку XX століття кіно показували в театральних приміщеннях? Звідси й назва — кінотеатр. А те, що перший кінопоказ в Україні відбувся у грудні 1896 року у театрі Бергоньє, який тепер зветься театром Лесі Українки? Дізнавайтесь відповіді на ці питання та більше цікавого про кіномистецтво у інтерв’ю «Історія українського кіно: від появи до кінця 1930-х років» з

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский