Про ідентичність від Віталія Скальського
недоступен
On Identity by Vitalii Skalskyi
12+

Про ідентичність від Віталія Скальського

В избранные
Добавлен
Full HD

Як формується національна ідентичність та які фактори на це впливають? Як відбувалася столітня війна за нашу незалежність? Чому для українців важливі родинні історії, спільні наративи та спільний погляд на історичне минуле?

Відповіді на ці та інші питання — у серії коротких відео від Віталія Скальського — історика, кандидата історичних наук, директора Українського науково-дослідного інституту архівної справи та документознавства, викладача Національного університету «Києво-Могилянська академія», дослідника історії XIX і XX століть.

Проєкт «У пошуках ідентичності» створено освітньою організацією «Культурний Проект». Він допомагає українцям перезавантажити знання з української історії та культури, зʼясувати причини подій, що відбуваються сьогодні, та знайти відповіді на питання про коріння власної ідентичності.

Як формується національна ідентичність та які фактори на це впливають? Як відбувалася столітня війна за нашу незалежність? Чому для українців важливі родинні історії, спільні наративи та спільний погляд на історичне минуле? Відповіді на ці та інші питання — у серії коротких відео від Віталія Скальського — історика, кандидата історичних наук, директора Українського науково-дослідного інституту арх

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский