Про ідентичність від Наталії Кривди
недоступен
On Identity by Nataliia Kryvda
12+

Про ідентичність від Наталії Кривди

В избранные
Добавлен
Full HD

Що таке ідентичність та як вона формується? Які є стратегії формування національної ідентичності та якою має бути державна політика формування ідентичності? Чому знання про ідентичність роблять людей сильнішими? Що допоможе зараз у формуванні єдиного образу української нації?

Відповіді на ці й інші важливі питання про українську ідентичність — у серії коротких відео від Наталії Кривди — докторки філософських наук, професорки кафедри української філософії та культури Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Проєкт «У пошуках ідентичності» створено освітньою організацією «Культурний Проект». Він допомагає українцям перезавантажити знання з української історії та культури, зʼясувати причини подій, що відбуваються сьогодні, та знайти відповіді на питання про коріння власної ідентичності.

Що таке ідентичність та як вона формується? Які є стратегії формування національної ідентичності та якою має бути державна політика формування ідентичності? Чому знання про ідентичність роблять людей сильнішими? Що допоможе зараз у формуванні єдиного образу української нації? Відповіді на ці й інші важливі питання про українську ідентичність — у серії коротких відео від Наталії Кривди — докторк

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский