Про ідентичність від Олени Романенко
недоступен
On Identity by Olena Romanenko
12+

Про ідентичність від Олени Романенко

В избранные
Добавлен
Full HD

Як уявлення про літературу впливає на нашу ідентичність? Яке місце у її формуванні займають регіональні твори та літературні простори? Чому важливо позбутися стереотипів про українську літературу? Як через літературу презентувати за кордоном нашу історію та мистецтво?

Відповіді на ці та інші питання — у серії коротких відео від Олени Романенко — докторки філологічних наук, професорки кафедри історії української літератури, теорії літератури й літературної творчості Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Проєкт «У пошуках ідентичності» створено освітньою організацією «Культурний Проект». Він допомагає українцям перезавантажити знання з української історії та культури, зʼясувати причини подій, що відбуваються сьогодні, та знайти відповіді на питання про коріння власної ідентичності.

Як уявлення про літературу впливає на нашу ідентичність? Яке місце у її формуванні займають регіональні твори та літературні простори? Чому важливо позбутися стереотипів про українську літературу? Як через літературу презентувати за кордоном нашу історію та мистецтво? Відповіді на ці та інші питання — у серії коротких відео від Олени Романенко — докторки філологічних наук, професорки кафедри істо

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский