Про ідентичність від Дарії Гірної
недоступен
On identity from Dariia Hirna
12+

Про ідентичність від Дарії Гірної

В избранные
Добавлен
Full HD

Який зв’язок між громадянською ідентичністю та відповідальністю? Чому для нас важливим є переосмислення власної історії та свого минулого? Чого може навчити приклад українських дисидентів? Як українцям позбутися нав’язаних стереотипів, побудувати довіру одне до одного та деколонізувати самих себе?

Відповіді на ці та інші важливі питання про українську ідентичність, деколонізацію та вплив дисидентського руху — у серії коротких відео Дарії Гірної, журналістки, телеведучої, авторки документальних фільмів та ютуб-каналу «Обличчя Незалежності».

Проєкт «У пошуках ідентичності» створено освітньою організацією «Культурний Проект». Він допомагає українцям перезавантажити знання з української історії та культури, зʼясувати причини подій, що відбуваються сьогодні, та знайти відповіді на питання про коріння власної ідентичності.

Який зв’язок між громадянською ідентичністю та відповідальністю? Чому для нас важливим є переосмислення власної історії та свого минулого? Чого може навчити приклад українських дисидентів? Як українцям позбутися нав’язаних стереотипів, побудувати довіру одне до одного та деколонізувати самих себе? Відповіді на ці та інші важливі питання про українську ідентичність, деколонізацію та вплив дисиден

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский