Посібник для співбесіди англійською
недоступен
Guidebook for job interviews in English
12+

Посібник для співбесіди англійською

В избранные
Добавлен
Full HD
5 минут

Хей, ґайз!

У мережі так багато порад, як проходити Job Interviews англійською, але так мало реальних кейсів.

У цьому відео у форматі діалогу між кандидатом та інтерв’юером детально розберемо питання-відповіді, що зустрічаються almost на всіх співбесідах міжнародних компаній.

БОНУС: пояснення від тічерів до кожної репліки.

Допомагатимуть тобі освоїти матеріал фаундерка школи Solid English School, сертифікований CELTA English teacher, Анастасія Машталяр, та лекторка-тічерка школи Solid English School, Марина Задорожна.

Solid English School - школа №1 для Tech та Non-tech фахівців. Вже понад 5 років робимо ІТ-ком’юніті України англомовним та розробили 11 спеціалізованих програм навчання: для tech and non-tech IT-фахівців; для менеджерів та власників бізнесу, які комунікують із закордонними колегами та замовниками; для switchers, які планують почати кар'єру в IT та Digital.

Хочеш так само попрактикуватися перед важливою співбесідою? Запрошуємо на індивідуальний курс Job Interview Preparation - лише три онлайн-заняття і ти матимеш омріяний offer in your pocket
surl.li/sfnkc

Пройти тест та отримати БЕЗКОШТОВНИЙ пробний урок можна тут:
surl.li/sfnje

Хей, ґайз! У мережі так багато порад, як проходити Job Interviews англійською, але так мало реальних кейсів. У цьому відео у форматі діалогу між кандидатом та інтерв’юером детально розберемо питання-відповіді, що зустрічаються almost на всіх співбесідах міжнародних компаній. БОНУС: пояснення від тічерів до кожної репліки. Допомагатимуть тобі освоїти матеріал фаундерка школи Solid English Scho

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский