Як потрапити у майбутнє? Трансформація навчання
недоступен
12+

Як потрапити у майбутнє? Трансформація навчання

В избранные
Добавлен
Full HD
4 минуты

Kodak, Nokia, Blockbuster, Netflix, Amazon та інші не менш славнозвісні бренди. У кожного свій старт, яскрава історія становлення лідерами, і відповідно свій шлях у майбутнє. Свого часу компанія Kodak, одна з найвідоміших у світі фото, втратила свої позиції. Хоча саме цей бренд випустив одну з найперших цифрових камер. Та як все ж таки бути тими, хто потрапить у майбутнє?

- Як запобігти помилки і що може допомогти врятуватися від безповоротного програшу?
- Що допомагає трансформації?
- Які ключові аспекти диктують позицію лідера і що насправді повинен диктувати лідер

Про це і не тільки розказує Вадим Друмов, СЕО та співзасновник Hillel IT School . Він має 15-річний досвід в управлінській сфері, з них 12 років займається розвитком освітнього напрямку ІТ та Диджитал-сектору з впровадженням сучасних методів і технологій навчання.

Тест для того, щоб визначитись з IT професією: https://bit.ly/3xZCfBT

Kodak, Nokia, Blockbuster, Netflix, Amazon та інші не менш славнозвісні бренди. У кожного свій старт, яскрава історія становлення лідерами, і відповідно свій шлях у майбутнє. Свого часу компанія Kodak, одна з найвідоміших у світі фото, втратила свої позиції. Хоча саме цей бренд випустив одну з найперших цифрових камер. Та як все ж таки бути тими, хто потрапить у майбутнє? - Як запобігти помилки

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский