Бізнес в освіті. Як це працює? Part 1
недоступен
12+

Бізнес в освіті. Як це працює? Part 1

В избранные
Добавлен
Full HD
8 минут

Освіта - запорука тектонічних змін. А ще місце постійних відповідей, особливо в кризові часи. Чи це особисте звернення, бо людина захотіла змінити своє життя. Чи рішення компанії, яка розуміє, щоб без цього просто неможливо бути конкурентоспроможним. Тут кожен знаходить своє. Як є тут і своє рішення для тих, хто освітньою галуззю зацікавився, як бізнесом.

А от:
- Чи прибуткова освіта як підприємницька діяльність?
- На яку рентабельність можна очікувати, коли відкриваєш справу у цій галузі?
- Та коли можна ставити вже інвестиції на паузу?

На ці та інші питання відповів СЕО та співзасновник Hillel IT School Вадим Друмов. Він має 15-річний досвід в управлінській сфері, з них 12 років займається розвитком освітнього напрямку ІТ та Диджитал-сектору з впровадженням сучасних методів і технологій навчання.

Освіта - запорука тектонічних змін. А ще місце постійних відповідей, особливо в кризові часи. Чи це особисте звернення, бо людина захотіла змінити своє життя. Чи рішення компанії, яка розуміє, щоб без цього просто неможливо бути конкурентоспроможним. Тут кожен знаходить своє. Як є тут і своє рішення для тих, хто освітньою галуззю зацікавився, як бізнесом. А от: - Чи прибуткова освіта як підприєм

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский