Місце AI в дизайні (жестовым языком)
недоступен
16+

Місце AI в дизайні (жестовым языком)

В избранные
Добавлен
Full HD
77 минут

To AI or not to AI. Штучний інтелект можна використовувати або ігнорувати, боятися або нічого про нього не знати. Але кожна точка зору — важлива і варта обговорення.

Олександр Трегуб та Гліб Капоріков поговорили про те, чи є місце для штучного інтелекту в дизайні.

Чому виникає негатив щодо АІ в дизайні? Як зробити АІ не супротивником і не «тим, хто залишить без роботи», а союзником? Чи можна стати більш успішним та професійним дизайнером, працюючи зі штучним інтелектом? Це лише перший пул запитань, які розберемо на зустрічі. Інші — в руках глядачів, слухачів, і всіх охочих, кому цікавий АІ.

Спікери:
Олександр Трегуб — co-CEO Projector, дизайнер, видавець Telegraf.Design, автор айдентики Міністерства освіти та науки, співавтор альтернативного логотипу Києва, куратор редизайну Молодого театру.

Гліб Капоріков — графічний та книжковий дизайнер. Співзасновник LLIWELL branding agency, дизайн-директор у Projector, креативний директор Telegraf.Design.

https://bit.ly/45pWftq

To AI or not to AI. Штучний інтелект можна використовувати або ігнорувати, боятися або нічого про нього не знати. Але кожна точка зору — важлива і варта обговорення. Олександр Трегуб та Гліб Капоріков поговорили про те, чи є місце для штучного інтелекту в дизайні. Чому виникає негатив щодо АІ в дизайні? Як зробити АІ не супротивником і не «тим, хто залишить без роботи», а союзником? Чи можна ста

Доступно на устройствах

Перевод

Украинский