Zawe Ashton

Zawe Ashton

Zawe Ashton
Акторка, Режисер, Сценарист, Продюсер

Зейв Ештон — англійська кіноактриса, яка також відома роботами в галузі драматургії. Народилася 21-го липня 1984-го року в Лондоні. Є старшою з трьох дітей, її мати — уродженка Уганди, а батько — англієць. У дитинстві відвідувала театральну школу Анни Шер і була членом Національного театру молоді. Після — навчалася в міському коледжі, а також закінчила університет «Метрополітен», Манчестер, де й здобула акторський ступінь.

Свою першу театральну активність проявляла вже в театральній школі у віці 6-ти років. До списку її виступів на телебаченні входять: NCS: Manhunt, The Bill, Holby City, Misfits, The Crust, Casualty, а також появи в інших епізодах на Channel 4 і BBC 2.

Її театральний досвід включає ролі в таких постановках, як: Rhinoceros, All The Little Things We Crushed, Gone Too Far!., Othello, This Wide Night, Frontline, The Cage, The Arsonists, а також твір Майкла Фрейна, комедія Here at the Rose Theatre, Kingston. У червні 2010-го року була нагороджена Чарльстонською нагородою за «класичне» виконання в постановці Salome.

Перший фільм із Зейв Ештон, St. Trinian's 2: The Legend of Fritton's Gold, вийшов у 2009-му році. Двома роками пізніше з’явився новий фільм за участю Зейв Ештон під назвою Blitz. У 2001 році взяла участь у різдвяній телепередачі Лапландія на каналі BBC. Також знімалася у фільмі Dreams of a Life того ж року, за що була удостоєна 2х англійських кінопремій.

У травні 2010-го року її занесли до списку 55-ти осіб майбутнього за версією журналу Nylon. Також була удостоєна звання «Ultimate newcomer» від журналу Cosmopolitan.

Своєю письменницькою діяльністю Зейв Ештон уперше зайнялася у віці 17-ти років і відразу ж виграла Лондонський письменницький чемпіонат. Її творчість і далі приносила плоди: за 10 років драматургічного письма вона була удостоєна понад 5-ти різних нагород.

У Зейв Ештон карі очі, темний від природи колір волосся, смаглява шкіра й повні губи. Форма обличчя трикутна, лоб середній, волосся пряме, м’яке. Зейв Ештон не змінює колір волосся, віддаючи перевагу натуральному. В актриси середній прямий ніс і округле підборіддя. Зріст актриси 178 см, татуювань немає.

Знак зодіаку — Рак (21.07.1984)

Зейв Ештон — англійська кіноактриса, яка також відома роботами в галузі драматургії. Народилася 21-го липня 1984-го року в Лондоні. Є старшою з трьох дітей, її мати — уродженка Уганди, а батько — англієць. У дитинстві відвідувала театральну школу Анни Шер і була членом Національного театру молоді. Після — навчалася в міському коледжі, а також закінчила університет «Метрополітен», Манчестер, де й здобула акторський ступінь. Свою першу театральну активність проявляла вже в театральній школі у віці 6-ти років. До списку її виступів на телебаченні входять: NCS: Manhunt, The Bill, Holby City, Misfits, The Crust, Casualty, а також появи в інших епізодах на Channel 4 і BBC 2. Її театральний досвід включає ролі в таких постановках, як: Rhinoceros, All The Little Things We Crushed, Gone Too Far!.,

Katalog wideo