Ivan Sharan

Ivan Sharan

Ivan Sharan
Актор

Народився 20 січня 1995, Борислав, Львівська область, Україна — український актор театру, кіно та телебачення.

Закінчив гімназію та художню дитячу школу мистецтв у Бориславі.

У 2012 році вступив на факультет театрального мистецтва Київського державного університету театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого, майстерня Олега Шаварського. Під час навчання був членом студради університету.

Іван Шаран у 2016 році був одним з кураторів театрального фестиваль «Румбарбар» у місті Бориславі.

З 2017 року, одразу після закінчення КНУТКіТ, Іван Шаран — актор Київського академічного театру «Золоті ворота».

12 липня 2018 року Іван Шаран увійшов до складу трупи Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка. Також є актором Центру Сучасного Мистецтва «ДАХ».

У листопаді 2018 року був серед запрошених гостей VII-го кінофестивалю «Корона Карпат».

Іван Шаран був серед номінантів IV театральної премії «Дзеркало сцени» у номінації «Акторська харизма».

У 2019 році на 27-й церемонії вручення нагород премії «Київська пектораль» був номінантом у категорії «Найкраще виконання чоловічої ролі другого плану» за роль Юнія Брута у виставі «Коріолан».

Народився 20 січня 1995, Борислав, Львівська область, Україна — український актор театру, кіно та телебачення. Закінчив гімназію та художню дитячу школу мистецтв у Бориславі. У 2012 році вступив на факультет театрального мистецтва Київського державного університету театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого, майстерня Олега Шаварського. Під час навчання був членом студради університету. Іван Шаран у 2016 році був одним з кураторів театрального фестиваль «Румбарбар» у місті Бориславі. З 2017 року, одразу після закінчення КНУТКіТ, Іван Шаран — актор Київського академічного театру «Золоті ворота». 12 липня 2018 року Іван Шаран увійшов до складу трупи Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка. Також є актором Центру Сучасного Мистецтва «ДАХ». У листопаді 2018 року б

Katalog wideo