Yelena Metyolkina

Yelena Metyolkina

Yelena Metyolkina

Олена Володимирівна Метелкіна з’явилася на світ 23 жовтня 1953 року в Москві. Будучи дуже активною дитиною, батьки з дитинства заохочували її захоплення та водили її на різні секції. Олена обрала драматичний гурток, який дівчина полюбила з дитинства. Під час навчання в школі, Олена Метелкіна не пропустила жодної вистави чи постановки, які ставив її клас. Крім театрального гуртка, вона захоплювалася фотографією, часто позувала моделлю, любила вишукано одягатися. Після закінчення школи влаштувалася працювати простим бібліотекарем, паралельно намагаючись брати участь у кастингах та показах. У віці 20-ти років Олені пощастило зіграти епізодичну роль у картині Берега. Це стало її дебютом. Наступного року пішла з бібліотеки, щоби почати активно займатися модельним бізнесом. Через кілька років, 1979-го, режисер Річард Вікторов, переглядаючи модні журнали, натрапив на фотографію Олени і, не роздумуючи, запропонував їй епізодичну роль у науково-фантастичному фільмі Через терни до зірок. Цей фільм зробив її знаменитою моделлю. Наступні ролі Олени Метелкіної не були такими примітними, як попередня.

За всю акторську та модельну кар’єру Олена встигла зіграти лише в кількох картинах. Останній фільм з Оленою Метелкіною називається Просте жіноче щастя, де їй дісталася роль другого плану. Окрім діяльності у сфері мистецтва, Олена працювала на різних роботах: секретаркою, вихователькою в школі-інтернаті, прибиральницею та продавщицею взуттєвого магазина. Має сина Олександра від першого та єдиного шлюбу, який у результаті був визнаний судом недійсним.

У Олени Метелкіної блакитні очі, русявий від природи колір волосся, світла шкіра та повні губи. Форма обличчя овальна, лоб середній, волосся пряме, густе. Олена Метелкіна змінює колір волосся, віддаючи перевагу темному. Акторка має маленький прямий ніс і овальне підборіддя. Іноді носить окуляри. Зріст актриси — 168 см, татуювань немає.

Знак зодіаку — Терези (23.10.1953)

Олена Володимирівна Метелкіна з’явилася на світ 23 жовтня 1953 року в Москві. Будучи дуже активною дитиною, батьки з дитинства заохочували її захоплення та водили її на різні секції. Олена обрала драматичний гурток, який дівчина полюбила з дитинства. Під час навчання в школі, Олена Метелкіна не пропустила жодної вистави чи постановки, які ставив її клас. Крім театрального гуртка, вона захоплювалася фотографією, часто позувала моделлю, любила вишукано одягатися. Після закінчення школи влаштувалася працювати простим бібліотекарем, паралельно намагаючись брати участь у кастингах та показах. У віці 20-ти років Олені пощастило зіграти епізодичну роль у картині Берега. Це стало її дебютом. Наступного року пішла з бібліотеки, щоби почати активно займатися модельним бізнесом. Через кілька років, 1

Katalog wideo