Shawn Yue

Shawn Yue

Shawn Yue
Народився 13 листопада 1981 року в Гонконзі. Почав свою кар'єру як модель в агентстві Starz People. Знімався для реклами Giordano, Sony, Timberland, Gillette, Meko, а також у відеорекламі Shiseido Pureness і Coca-Cola China. Перший досвід у кіно отримав у картині Leaving Sorrowfully (2001). Популярним став на Тайвані завдяки участі в серіалі Tomorrow, але в Китаї його знали лише як колишнього бойфренда Кенді Ло (Candy Lo).

Далі слідували такі картини, як «Just One Look» і «Infernal Affairs» (Подвійна рокіровка). І Шона стали називати другим Ніколасом Тсе.

Він зіграв Такеші Накасато у фільмі «Гонки сектора D» (Initial D), що зробило його популярним і в Японії. Будучи відомим актором, Шон вирішив зайнятися музичною кар'єрою. Він встиг випустити чотири альбоми, перший із яких вийшов у 2002 році.

Народився 13 листопада 1981 року в Гонконзі. Почав свою кар'єру як модель в агентстві Starz People. Знімався для реклами Giordano, Sony, Timberland, Gillette, Meko, а також у відеорекламі Shiseido Pureness і Coca-Cola China. Перший досвід у кіно отримав у картині Leaving Sorrowfully (2001). Популярним став на Тайвані завдяки участі в серіалі Tomorrow, але в Китаї його знали лише як колишнього бойфренда Кенді Ло (Candy Lo). Далі слідували такі картини, як «Just One Look» і «Infernal Affairs» (Подвійна рокіровка). І Шона стали називати другим Ніколасом Тсе. Він зіграв Такеші Накасато у фільмі «Гонки сектора D» (Initial D), що зробило його популярним і в Японії. Будучи відомим актором, Шон вирішив зайнятися музичною кар'єрою. Він встиг випустити чотири альбоми, перший із яких вийшов у 2002

Katalog wideo