Sprague Grayden

Sprague Grayden

Sprague Grayden
Народилася 21 липня 1980 року.

Почала грати в п'ятирічному віці, знімаючись в рекламі, у фільмі «Батько» (з Джеком Леммоном), а також у місцевих п'єсах, включаючи «Слабка дитина сильного батька», автором і режисером якої виступив Ізраел Горовіц. Вона також була членом популярного шекспірівського молодіжного театру, який виступав в парках по всьому Массачусетсу. У складі театральної групи Rebel Shakespeare Company Спрег зіграла головні ролі в таких п'єсах як «Сон в літню ніч», «Так як ти любиш» і «Буря».

Відвідуючи коледж в Нью-Йорку, Грейден стала членом позабродвейського театру Drama Dept. Вона читала головну роль в постановці «Маленька діва», читання якої проходило публічно в театрі Drama Dept. До її театральних заслуг також можна віднести ролі в постановках «Монологи вагіни», «Любов зла» і «В очікуванні Лефті».

Отримавши диплом бакалавра з відзнакою за спеціальністю «American studies» в коледжі Бернард при Колумбійському університеті, Грейден повернулася до свого коріння і стала шукати роботу в театрах Нью-Йорка, але незабаром знайшла підходящу роботу на телебаченні. Коментар однокласниці: «Вона була досить популярна в старших класах, і багато хто з нас, "театральних заучок", дивилися на неї з повагою. У її батьків був ресторан у місті ("Ben Sprague's"), який був названий на честь її і брата. Вона також недовго займалася модельним бізнесом в Бостоні. Її батьки обидва працюють в системі освіти, вони користуються повагою в суспільстві».

Її проривом стала роль химерної Карен Кавальскі в короткометражному серіалі «Джон Доу». Вона також зіграла дружину військового Террі Райдер у фільмі Стівена Бочко «Там», і погану дівчинку Аніту Міллер в картині «Клієнт завжди мертвий», вона також знімалася в одній з головних ролей, Джудіт Монтгомері, в серіалі «Жанна Д'Арк». Вона з'явилася в таких серіалах як «Закон і порядок», «Мертві не брешуть», «Пагорб одного дерева» та «Місце злочину: Нью-Йорк».

Народилася 21 липня 1980 року. Почала грати в п'ятирічному віці, знімаючись в рекламі, у фільмі «Батько» (з Джеком Леммоном), а також у місцевих п'єсах, включаючи «Слабка дитина сильного батька», автором і режисером якої виступив Ізраел Горовіц. Вона також була членом популярного шекспірівського молодіжного театру, який виступав в парках по всьому Массачусетсу. У складі театральної групи Rebel Shakespeare Company Спрег зіграла головні ролі в таких п'єсах як «Сон в літню ніч», «Так як ти любиш» і «Буря». Відвідуючи коледж в Нью-Йорку, Грейден стала членом позабродвейського театру Drama Dept. Вона читала головну роль в постановці «Маленька діва», читання якої проходило публічно в театрі Drama Dept. До її театральних заслуг також можна віднести ролі в постановках «Монологи вагіни», «Любов з

Katalog wideo