Christian Alvart

Christian Alvart

Christian Alvart
Режисер, продюсер, сценарист, монтажер
Народився 28 березня 1974 року поблизу Франкфурта в Німеччині. Його християнське оточення не схвалювало перегляд фільмів і телебачення, тому він рідко мав можливість подивитися кіно. Досить скоро Алверт виявив у себе потяг до забороненого плоду і швидко став «експертом» кіно в колі друзів, успішно приховуючи, що більшість обговорюваних фільмів він навіть не бачив. Замість цього, він читав про фільми, їхнє створення, романи, на яких вони засновані і будь-який інший матеріал. Коли ж нарешті він отримав можливість дивитися кінофільми, то не міг зупинитися, часто ходив у кінотеатри, по 6 разів на тиждень.

У 1990 році він почав знімати невеликі фільми зі своїми друзями. Їхня група стала частиною спільноти хобі-кінематографістів і кіногіків. Більшість його колег займалися своїми фільмами лише у вільний час. У віці 19 років Крістіан зайняв пост редактора і дизайнера кіножурналу X-TRO Filmmagazin, незабаром став головним редактором і навіть отримав можливість самостійно писати статті.

У 1997 році Алверт вирішив знову знімати власні фільми і переїхав зі своєю компанією Syrreal Entertainment в Берлін. Щоб отримати уявлення про професійну кінозйомку, він деякий час працював кур'єром, незабаром ставши помічником режисера у двох фільмах. У 1998 році Крістіан написав, зрежисував і спродюсував свій перший малобюджетний трилер, знятий на 35 мм кіноплівку – «Curiosity & The Cat». У кінокартині він задіяв переважно своїх друзів з Франкфурта. Триллер номінувався на Max-Ophüls-Award і Prize of the Minister President of the State Saarland.

Після цього Алверт деякий час писав сценарії до німецьких фільмів і ТБ-шоу. У 2005 році молодий режисер виступив зі своїм другим трилером «Антитіла» (нім. «Antikörper», англ. «Antibodies»). Після прем'єри на кінофестивалі Tribeca він був названий одним з «п'яти режисерів, гідних перегляду» (англ. Five Directors To Watch), а також «Новим обличчям німецького кіно» на фестивалі AFI. «Антитіла» були також запрошені на Единбурзький кінофестиваль, і завоювали чимало інших нагород.

Народився 28 березня 1974 року поблизу Франкфурта в Німеччині. Його християнське оточення не схвалювало перегляд фільмів і телебачення, тому він рідко мав можливість подивитися кіно. Досить скоро Алверт виявив у себе потяг до забороненого плоду і швидко став «експертом» кіно в колі друзів, успішно приховуючи, що більшість обговорюваних фільмів він навіть не бачив. Замість цього, він читав про фільми, їхнє створення, романи, на яких вони засновані і будь-який інший матеріал. Коли ж нарешті він отримав можливість дивитися кінофільми, то не міг зупинитися, часто ходив у кінотеатри, по 6 разів на тиждень. У 1990 році він почав знімати невеликі фільми зі своїми друзями. Їхня група стала частиною спільноти хобі-кінематографістів і кіногіків. Більшість його колег займалися своїми фільмами лише у

Katalog wideo